Nadège: ‘Hulp Meilandjes is in scène gezet’

Nadege Coffinet|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het gedrag van Nadège in Chateau Meiland heeft voor flink wat ophef gezorgd. De familie wilde hun huishoudster goed achterlaten en zochten een huis voor Nadège, maar niets bleek goed genoeg voor haar. Nu vertelt Nadège haar kant van het verhaal en zegt zij dat de vork anders in de steel zit…

Huizenjacht

Het was voor Nadège een grote teleurstelling toen ze hoorde dat de Meilandjes terugkeerden naar Nederland. Zij moest achterblijven in Frankrijk, wat voor de Meilandjes ook moeilijk was.

De familie wilde hun huishoudster niet zomaar aan haar lot overlaten en gingen op zoek naar een goede plek voor haar om te wonen. In de afleveringen was te zien hoe de familie verschillende appartementen voorstelde, maar niets bleek goed genoeg voor Nadège.

Haar eisen leken onmogelijk en Nadège wees het ene na het andere prachtappartement af. Zelfs toen de Meilandjes voorstelden om mee te betalen in de huur en een nieuwe keuken voor haar te laten plaatsen was Nadège niet tevreden.

Kijkers reageerden vol verbazing en noemden de huishoudster uiterst ondankbaar. Nu reageert Nadège voor het eerst op alle ophef.

LEES OOK:

Kijkers stomverbaasd over ondankbaarheid in Chateau Meiland

‘Nep’

De Française reageert voor het eerst op haar ondankbare imago. Volgens haar is het heel anders gelopen dan het op tv is uitgezonden.

Ze vertelt dat het vertrek van de familie haar nog steeds zwaar valt. ,,Nog steeds heb ik er veel moeite mee hoe alles gelopen is.”

De nobele daden van de familie zijn volgens Nadège helemaal in scène gezet om hun imago op te krikken. Zij doet aan Privé haar verhaal.

,,Wat nu op televisie is uitgezonden, is al in april of mei opgenomen,” vertelt Nadège. ,,Ik heb nooit willen verhuizen uit mijn appartement, waar ik goed zit. De zoektocht naar een nieuw huis was leuk op tv,”

De huishoudster vertelt dat het genereuze aanbod van de familie om bij te dragen aan de huur nep was. ,,Maar het is nooit echt aan de orde geweest dat de familie Meiland mee zou betalen aan een nieuw huis.”

Rechtzetten

Nadège vindt het vervelend dat zij ondankbaar werd genoemd, omdat dat volgens haar onterecht is. Ze vertelt dat zij het geld helemaal niet van plan was aan te nemen.

,,Dat zou ik ook niet willen. De kijkers denken nu dat ik ondankbaar ben, maar ik heb altijd gezegd te willen blijven zitten waar ik zit en niet afhankelijk te willen zijn. Het is jammer dat het allemaal zo snel weer afgelopen is want ik had het erg naar mijn zin, maar, soi, het zij zo…”

Tags

CHATEAU MEILANDERICA MEILANDMARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDMEILANDJESNADÈGE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck