Natasja Froger maakt zich zorgen om zonen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De twee zonen van Natascha Froger en René Froger zijn al een tijdje het huis uit, maar het lukt de presentatrice maar niet om te wennen aan een leeg huis. Ook vindt ze het moeilijk om haar zonen écht los te laten, en zich niet te bemoeien met hun leven.

Stamppot

,,Ik wil graag weten waar ze zijn en wat ze doen, maar snap ook wel dat het niet oké is als ze de hele dag met hun moeder aan de telefoon hangen”, zegt Natasja tegen weekblad Story. Maxim (22) en Didier (20) zitten daar zelf natuurlijk helemaal niet op te wachten. Gelukkig komen ze nog wel regelmatig thuis eten, want Natasja heeft ontdekt wat haar jongens naar huis lokt. ,,Ik maak me zorgen als ik twee dagen niks hoor. Als het me te lang duurt, vraag ik of mijn moeder andijviestamppot maakt, zij maakt de lekkerste, en app de kinderen: ‘Oma komt en ze maakt stamppot met gehaktballen. Dan ik heb ik binnen vijf minuten een reactie.”

Kracht van het leven

Gelukkig kan Natasja ook genieten van de tijd die ze nu samen met haar man René heeft. De zanger zegt volgens Natasja steeds vaker dat ze nú moeten doen was ze willen doen, want straks kan het misschien niet meer. ,,Hij heeft gelijk. We zitten nu in de kracht van ons leven, dus laten we dat vieren!”

Tags

ALLEENHUILENMAXIMNATASJA FROGERRENÉ FROGERSTUDERENUIT HUISVERDRIETZONENZORGEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck