Nederland is vlogger Tineke rijker

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Nederland kan vanaf nu genieten van de 77-jarige Tineke de Nooij. Niet op de radio of televisie, maar via haar nieuwe Youtube-kanaal! Het radio-icoon houdt al haar fans tegenwoordig op de hoogte van haar leven via vlogs.

Wenkbrauw

Haar kleinzoon Tom filmt Tineke, terwijl ze over haar dagelijkse activiteiten vertelt. In de eerste aflevering van ‘Tineke Vlogt’, zoals haar kanaal heet, test ze een nieuw wenkbrauwpotlood en neemt ze haar kleinzoon mee naar de studio van NPO Radio 5.

In de tweede vlog koopt Tineke een scooter op drie wielen bij de broer van Gorden, Johny Heuckeroth. En ze vertelt dat je áltijd naar de aanbiedingen van de wijn moet kijken en dat je tegenwoordig geen wijn meer moet laten liggen en laten ‘rijpen’. Die tijd is geweest. De derde vlog heet ‘zwembadmonoloog’, en vertelt de 77-jarige over het enorme zwembad wat ze had gekocht, wat lek bleek te zijn en wat ze dus weer heeft teruggestuurd.
Een grote ster in de vlogjes is haar poes én natuurlijk kleinzoon Tom.

Volgers

Het is pas een week geleden dat Tineke haar eerste vlog online heeft gezet, en ze heeft al 500 volgers van haar kanaal. Haar eerste vlog is meer dan 4000 keer bekeken, en ze lijkt er zelf veel plezier in te hebben om ze te maken. Ze krijgt positieve reacties op haar filmpjes. ,,Wat een verhaal Tineke. Ik heb gelachen!”, ,,Goed verhaal, haha!”, en ,,Fantastisch!”, reageren zijn op de filmpjes.

 

 

Tags

KLEINZOONTINEKE DE NOOIJVLOGGERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck