Neef Meghan doet boekje open: ‘Ze liegt over haar jeugd’

Liegt Meghan over haar vreselijke jeugd?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Shawn Johnson, de neef van Meghan Markle, heeft een boekje opengedaan. Hoewel Meghan beweert dat ze een moeilijke jeugd heeft gehad, is dat volgens Shawn helemaal niet waar. ,,We hadden genoeg, en zij had zéker genoeg.”

Shawn is de zoon van Joseph Johnson, de oom van Markle die in augustus 2021 op 72-jarige leeftijd overleed aan hartfalen. Shawn en Meghan spreken elkaar al jaren niet meer, maar hij herinnert zijn nicht als ‘iemand die niets verkeerd kon doen’.

Jeugd

,,Het is zo vreemd om te zien dat dat nu heel anders is”, zegt hij in gesprek met Dailymail, verwijzend naar alle kritiek die Meghan over zich heen krijgt. ,,Ze was altijd heel lief. Ze was aardig en had altijd een sterkwaliteit over zich.”

Meghan is meerdere keren openhartig geweest over haar jeugd. Volgens haar was het een moeilijke tijd. Maar Shawn schetst nu een heel ander beeld. Volgens hem was Meghan onderdeel van een gezin waarin zij centraal stond. Zo kreeg ze een privéopleiding en werd ze getrakteerd op luxe vakanties op Hawaï en een reis naar Londen.

‘Meghan had genoeg’

,,Haar moeder Doria hield veel van haar. Dat konden we zien, en we hielden allemaal van haar en we zijn blij dat haar leven is geworden zoals het voor haar is verlopen”, vertelt Shawn. Meghan beweerde eerder dat haar ouders altijd de eindjes aan elkaar moesten knopen en zelfs moeite hadden om een maaltijd van vijf dollar voor haar te betalen. Ook dat klopt volgens Shawn niet. ,,We hadden genoeg, en zij had zéker genoeg.”

Tags

MEGHAN MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck