Neef van Charles haalt uit naar Meghan Markle: ‘Ze is geestelijk ziek’

Neef van Charles haalt vernietigend uit naar Meghan Markle
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eduard von Anhalt, een neef van koning Charles, heeft keihard uitgehaald naar Meghan Markle. ,,Ze is geestelijk ziek.”

De neef van Charles is absoluut geen fan van Meghan. In een interview met Gente heeft het Duitse familielid Meghan ‘geestelijk ziek’ genoemd. ,,Ze is helemaal gek”, sneert Eduard. Over wat hij van prins Harry vindt wilde hij geen uitspraken doen.

Neef Charles

Wel beweert Eduard te weten dat Charles niet de biologische vader van Harry is. ,,Kijk maar naar het haar – het is vrij duidelijk dat Diana een affaire had met James Hewitt en dat hij de vader van Harry is”, aldus Eduard. Het gerucht doet al jaren de ronde, maar is meerdere malen ontkend.

‘Harry wil terug’

Verschillende media berichtte eerder deze week al dat prins Harry terug wil naar Groot-Brittannië. En dat zou Meghan enorm frustreren, vertelde entertainment-expert Mark Boardman aan OK!-magazine. Harry zou een huis in Londen willen kopen maar Meghan zou hebben gezegd dat hij dat hoofdstuk achter zich moet laten.

Meghan gefrustreerd

Wanneer Harry in Londen is, zou hij in plaats van bij vrienden, in hotels verblijven. ,,En hij vermijdt publieke optredens. Harry verlangt ongetwijfeld naar zijn oude vriendschappen. Meghan is gefrustreerd dat Harry zijn oude leven terug wil”, aldus Mark.

Volgens de entertainment-expert heeft Meghan de touwtjes in handen en wordt het voor Harry lastig om haar te overtuigen om naar Londen te gaan. ,,Maar Londen is waar alle echte vrienden van Harry zijn. Iedereen die ze in Hollywood kennen, dat zijn niet zijn vrienden.”

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck