New England Patriots leent vliegtuig uit om maskers te halen

Door: DitjesDatjes
03-04-2020

Het vliegtuig waarmee de American footballers van New England Patriots normaal gesproken door de Verenigde Staten reizen, is nu gebruikt om ruim een miljoen mondkapjes op te halen in China. Charlie Baker, gouverneur van de staat Massachusetts, bestelde onlangs een grote hoeveelheid maskers in China. Hij moest echter wel een manier verzinnen om alle maskers naar de VS te halen en klopte daarop aan bij zijn vriend Jonathan Kraft, directeur van de Patriots en zoon van clubeigenaar Robert Kraft.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Na één telefoontje is alles direct in werking gezet”, aldus de gouverneur. “De Krafts waren geweldig. Dit is teamwork op alle fronten.”

Kraft stuurde het teamvliegtuig van de Patriots naar de Chinese stad Shenzhen, waar alle mondkapjes werden opgehaald. Binnen 3 uur was het toestel volgeladen door de Chinezen. De bemanning moest uit voorzorg aan boord blijven. Het toestel keerde donderdagavond terug in Boston.

De American footballcompetitie NFL is afgelopen. Het nieuwe seizoen begint in september. De voorbereidingen daarop liggen echter wel stil vanwege de coronacrisis.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD