Nichtje Britney Spears: ze leeft al jaren in een hel

Door: DitjesDatjes
24-06-2021

Volgens Alli Sims, het 39-jarige nichtje van Britney Spears, is er niks gelogen aan de woorden die de popster woensdag via Zoom uitsprak in de rechtbank. Sims, die in 2007 Britneys persoonlijk assistent was en in Britneys hoogtijdagen vaak met haar gezien werd, betuigde via sociale media haar steun aan haar nicht.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ze leeft al tijden in een hel vanwege haar vader en anderen die onderdeel zijn van dat curatorschap. De waarheid, die alleen zij kent, is nog veel heftiger dan we nu weten. Britney verdient zoveel beter dan dit. Ik ben ontzettend trots op haar dat ze zich heeft durven uitspreken en hopelijk is dit de eerste stap naar meer uitspraken. De mensen om haar heen moeten op hun plek gezet worden en mogen geen geld meer aan haar verdienen. En Britney moet haar leven terugkrijgen,” aldus Alli.

Spears was behoorlijk nerveus voorafgaand aan haar Zoom call met de rechtbank. Toen ze uiteindelijk sprak, vroeg de rechter haar meerdere malen om rustiger te praten, omdat de stenograaf Britneys tempo niet kon bijhouden. De zangeres was enorm dankbaar dat ze haar verhaal kon doen en voelt zich na jaren eindelijk gehoord.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD