Nicki Minaj ziedend op YouTube na plaatsen leeftijdsbeperking

Door: DitjesDatjes
27-09-2022

Nicki Minaj heeft haar woede geuit richting YouTube nadat de dienst tijdelijk een leeftijdsbeperking op de videoclip van haar nummer Likkle Miss Remix had geplaatst en die later weer verwijderde. Door de beperking was de muziekvideo van Minaj niet zichtbaar voor jongeren onder de 18 jaar, mensen die niet zijn ingelogd of gebruikers die in de zogeheten Restricted Mode gebruikmaken van YouTube.

“Stel je voor. Ze hebben mijn video beperkt”, schreef een woedende Minaj vervolgens op Instagram. “Mijn video beperken ze, terwijl er een miljoen keer ergere dingen op hun platform te zien zijn.” De rapper, bekend van nummers als Super Bass en Anaconda, beschuldigt YouTube ervan andere artiesten voor te trekken. “De mensen die YouTube runnen liggen in bed met rivaliserende platenlabels en managements. Hoe kan het dat mensen die geïnteresseerd zijn in mijn muziek suggesties te zien krijgen van andere artiesten?”

Later verwijderde YouTube de leeftijdsrestricties van de video van de Amerikaanse rapper. “De eerste 24 uur dat de clip uitkwam krijgen we daar niet mee terug”, reageerde een geïrriteerde Minaj. “De beperking werd alleen geplaatst om er voor te zorgen dat we in de eerste 24 uur veel weergaven misliepen.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD