Nicolette Kluijver is juist blij met minder sappige roddels

Nicolette Kluijver is blij dat RTL Boulevard een stuk minder sappig is dan vroeger. Veel kijkers en critici vinden dat het programma sinds het vertrek van Albert Verlinde minder pit heeft, maar Kluijver is juist blij met die a-rellerige benadering.

Speculeren

,,Wat ik leuk vind aan het huidige Boulevard is dat het wat minder sappig is dan voorheen. We brengen nu gewoon de nieuwtjes en de feitjes en ik probeer altijd te voorkomen dat we gaan speculeren.“ aldus Nicolette in Televizier.

Kluijvers vrienden hoeven zich trouwens nergens zorgen over te maken. “Ik heb ook best veel bekende vrienden, soms weet ik al over een nieuwe liefde of een verkering die uit is. Als ik vrienden over de vloer heb zeggen ze ook altijd heel nadrukkelijk ‘dit is niet voor Boulevard hè’. Daar hou ik me altijd keurig aan.

Vinger in de pap

Natuurlijk richten we ons vooral op entertainment, maar ik lees wel elke dag alle kranten en bladen en volg alles op social media. Ik ga ook altijd eerder naar de redactie om zelf mijn teksten te schrijven. Ik wil altijd een flinke vinger in de pap hebben.

Foto: RTL