Nicolette Kluijver schrikt van enorme kakkerlak in haar huis

Nicolette heeft last van kakkerlakken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Nicolette Kluijver is flink geschrokken, zo meldt ze op Instagram. Er zit namelijk een enorme kakkerlak in haar huis.

Kluijver, die op Bonaire woont, deelt op Instagram Stories een foto van het enorme beest. ,,Sodeju”, schrijft ze er bij. Omdat Bonaire een tropisch klimaat heeft met periodes van lange droogte, kunnen veel dieren niet overleven op het eiland. Dit geldt overigens niet voor de kakkerlak, want het insect wordt gezien als één van de meest irritante beesten op het eiland. Dood trappen heeft geen zin voor Nicolette, want dan komen er eitjes uit.

Resort te koop

In 2021 zette Kluijver een spannende stap: ze legde 732.000 euro neer voor een prachtig resort op Bonaire en verhuisde met haar gezin naar het zonnige eiland. Maar nu, twee jaar later, lijkt het erop dat ze het eiland weer gaat verlaten. Zo heeft ze besloten het resort te verkopen. Dat is overigens niet het enige: ook haar eigen huis op het eiland staat in de verkoop. Het optrekje staat te koop voor een vraagprijs van omgerekend 742.000 euro en biedt prachtig uitzicht over de Caribische Zee en Klein Bonaire.

Uitzicht

In het programma Rooijakkers over de vloer vertelde Nicolette onlangs nog hoe gelukkig ze met haar woning op Bonaire is. ,,Wat een huis hé?”, zegt ze tegen Art Rooijakkers in de aflevering. Ook vertelt Nicolette dat ze er pas een paar maanden woont. ,,Ik ben gevallen voor het uitzicht. Ik stond hier en ik was op slag verliefd: de natuur, het uitzicht.”

Tags

NICOLETTE KLUIJVER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck