Nicolette Kluijver verlaat Bonaire: ‘Goed moment om terug te keren’

Eiland avontuur voorbij voor Nicolette
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Nicolette Kluijver verlaat Bonaire en keert samen met haar gezin terug naar Nederland, meldt ze aan RTL Boulevard. Haar oudste dochter, Isabella, gaat volgend jaar naar de middelbare school. ,,Een goed moment om terug te keren”, vertelt de presentatrice.

In de coronatijd verhuisde Nicolette Kluijver met haar gezin naar Bonaire, maar nu haar oudste dochter volgend jaar naar de middelbare school gaat, gaat het gezin weer terug naar Nederland. ,,Het is een mooi moment om terug te keren. We gaan deze maanden gebruiken om dit te realiseren. Dat is het plan.”

Voor altijd verbonden

Volgens Nicolette ‘hoort ze’ op Bonaire en de kinderen ook. ,,Ik hoor op Bonaire en de kinderen ook.” Haar ex-man Joost Staudt voelt zich ook fijn op het eiland. ,,We zullen altijd verbonden blijven met het eiland. Maar ik moet wel hier iets weg doen om iets in Nederland te kunnen kopen.” Nicolette heeft zin om weer naar Nederland te gaan. ,,Gek hé, heb je vier jaar op een eiland gewoond, wordt het op een gegeven moment ook weer normaal.” Toen Nicolette in de coronaperiode vertrok naar Bonaire, had ze helemaal geen werk. Nu komt er steeds meer werk terug. ,,En dan is het misschien weer tijd om terug te gaan.”

Resort en huis te koop

In 2021 zette Kluijver een spannende stap: ze legde 732.000 euro neer voor een prachtig resort op het zonnige eiland. Maar nu heeft ze besloten het resort te verkopen. Dat is overigens niet het enige: ook haar eigen huis op het eiland staat in de verkoop. Het optrekje staat te koop voor een vraagprijs van omgerekend 742.000 euro en biedt prachtig uitzicht over de Caribische Zee en Klein Bonaire.

Prachtig uitzicht

Hoewel Nicolette het eiland binnenkort gaat verlaten, was ze wel gelukkig met haar woning op het eiland. In het programma Rooijakkers over de vloer vertelde Nicolette onlangs nog hoe gelukkig ze met haar woning op Bonaire is. ,,Wat een huis hé?”, zegt ze tegen Art Rooijakkers in de aflevering. Ook vertelt Nicolette dat ze er pas een paar maanden woont. ,,Ik ben gevallen voor het uitzicht. Ik stond hier en ik was op slag verliefd: de natuur, het uitzicht.”

Kakkerlakken

Vorige week werd Nicolette nog flink verrast door een grote kakkerlak in haar huis. Ze deelde op Instagram een foto van het enorme beest. Of Nicolette de irritante insecten gaat missen is nog maar de vraag.

Tags

NICOLETTE KLUIJVER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck