Nienke Plas had ‘lichte paniek’ voor derde kindje

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Nienke Plas heeft inmiddels drie kindjes, maar tijdens de zwangerschap van de derde had de presentatrice “lichte paniek”. In een bericht op Instagram schrijft ze echter dat alles is goed gekomen, mede dankzij haar man Resley.

“Een derde leek ons een heel leuk aantal. En toen ik iets eerder dan verwacht zwanger werd, NJ nog maar net 10 maanden oud was, keken we elkaar aan en begonnen we keihard te lachen”, schrijft Nienke bij een foto van Resley en de kinderen. “Dat laatste was uit spanning gecombineerd met lichte paniek. Zou m’n lijf (LEES; FLAMOES) dit wel trekken zo snel achter elkaar?”

Daarnaast was Nienke bang dat haar tweede, Novi, het moeilijk zou vinden om niet meer de kleinste te zijn. “Geloof me, hij levert niets in, hij heeft een extra harde stem en wil gekregen dat je hem niet KAN vergeten.”

Tot slot bedankt Nienke ook de opa’s, oma’s, tantes en ooms in het leven van de kinderen. “Ik zal met kerst extra hand lotion onder jullie kerstboom leggen want dat eelt erop is grotendeels van onze kids.”

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck