‘Niet Camilla, maar Kate maakte racistische opmerkingen over Archie’

Kate was de boosdoener
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Meghan onthulde tijdens het Oprah-interview dat er binnen de paleismuren racistische uitspraken zijn gedaan over de huidskleur van Archie. Wie dat was zei Meghan niet, maar al snel werd de beschuldigende vinger naar Camilla gewezen. Nu gaan er geruchten dat het niet Camilla was, maar Kate…

Harry en Meghan vertelden in het Oprah-interview dat een lid van de koninklijke familie gevraagd had hoe donker de huidskleur van hun toen nog ongeboren zoon Archie zou zijn. Wie deze royal was deelden ze niet, maar al snel werd de vinger naar Camilla gewezen. Biograaf Tom Bower vertelde in gesprek met The Mirror dat Harry, Meghan en Camillia in die weken bijeen kwamen in Clarence House, iets wat volgens hem geen toeval was.

‘Het was Kate’

Bronnen dichtbij Camilla ontkenden echter dat zij zich hier schuldig aan heeft gemaakt en noemden de beweringen ‘onzin’. Dat zou zomaar kunnen kloppen, want volgens Portugese media was het niet Camilla die de opmerkingen maakte, maar Kate.

‘Het nieuws dat Kate de persoon zou zijn die verantwoordelijk is voor deze opmerkingen, kwam voor velen als een verrassing, gezien het feit dat ze wordt gezien als een populaire en geliefde figuur binnen de monarchie’, luidt het in het Portugese Caras.

Ongemakkelijke ontmoeting

Het is algemeen bekend dat Meghan en Kate niet door één deur kunnen. In 2017 ontmoetten de twee elkaar voor het eerst en Meghan vertelde in de documentaire op Netflix dat het een ongemakkelijke ontmoeting was. Meghan zou Kate op ‘blote voeten’ en in een ‘broek met scheuren’ hebben ontmoet. Ze zei dat ze niet wist dat de formaliteiten ook achter gesloten deuren doorging.

Heftige ruzies

In het boek Spare worden ook een aantal heftige ruzies tussen Meghan en Kate tot in detail beschreven. Zo schrijft Harry over een heftige ruzie over de jurken van de bruidsmeisjes, waarna beide partijen in tranen waren. Ook zou er onenigheid zijn geweest over lipgloss en Meghan zou kwetsende opmerkingen over hormonen hebben gemaakt tijdens de zwangerschap van Kate. Ook vertelt Harry dat Kate en William geïrriteerd waren toen hij en Meghan geen cadeaus hadden gekocht voor Pasen.

 

Tags

CAMILLAKATE MIDDLETONMEGHAN MARKLEPRINS HARRYPRINS WILLIAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck