Nieuw dieptepunt in familieruzie Jan Smit en zus Monique

Ruzie Jan met Monique
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een nieuw dieptepunt in de familie van Jan Smit. Niet alleen is de zakelijke band met zijn zus Monique verbroken, ook haar partner Martijn Molleman werkt niet langer met Jan samen. Wat is er aan de hand?

‘Hij praatte niet tegen mij’

De band tussen Jan Smit en zijn zus Monique kent al jarenlang strubbelingen. Toen Jan in 2007 een relatie met Yolanthe kreeg, sprak de zanger twee jaar lang niet met zijn zus. Logisch natuurlijk dat Monique dacht dat dit aan Yolanthe lag, maar niets was minder waar.

In zijn biografie schreef Jan dat hij vond dat Monique de kantjes ervan afliep, terwijl hij haar had geholpen met de lancering van haar muzikale carrière. ,,Ik mocht wel mee met hem op tour, maar dan praatte hij óók niet met me”, vertelde Monique in Veronica Magazine. Zelfs met familiegelegenheden negeerde hij haar. ,,Dan keek hij iedereen aan, behalve mij.”

Samenwerking verbroken

Maar toen Jan een relatie kreeg met zijn huidige vrouw Liza, kwam alles weer goed tussen hem en Monique. Zij wilde namelijk dat broer en zus de vete bij legde. Ze gingen zelfs een samenwerking aan, een project genaamd Twee Kleine Kleutertjes. Inmiddels speelt Monique daar geen enkele rol meer in en daarmee leek de band tussen broer en zus opnieuw bekoeld te zijn.

Meer aan de hand

Dat hun wegen opnieuw zijn gescheiden, zou te maken hebben met manager Aloys Buijs, zo meldt weekblad Story. Monique stapte over naar manager Selena Visser, en daar zou Jan niet blij mee zijn geweest.

Maar er is meer aan de hand. Martijn Molleman, de vader van de kinderen van Monique, heeft volgens het weekblad besloten niet langer als manager commercie onder bestuurslid Jan bij de voetbalclub van Volendam te willen werken. Niet alleen Monique, maar ook haar partner lijkt niets meer met Jan te maken willen hebben…

Tags

DIEPTEPUNTFAMILIERUZIEJAN SMITMONIQUE SMITRUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck