Nieuw ‘liefdesbetoog’ van André aan Sarah?!

Sarah van Soelen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

André Hazes en Sarah van Soelen lijken erg van elkaar te genieten. Na de break met Monique zijn de twee onafscheidelijk. Ook de nieuwste vakantiefoto lijkt er niet om te liegen.

‘Mooi stel’

Eerder deze week publiceerden we een artikel over de eerste vakantiefoto’s van het gezamenlijke tripje naar Ibiza. Hoewel zij er toen nog niet samen op stonden, is er nu een foto gepost van hoe de twee elkaar stevig vasthouden. De bijschrift van de foto is mogelijk een dankwoord aan (de familie van) Sarah: ,,Thank you for your part in my journey.” De enthousiaste reacties stromen binnen. Presentator Dennis Schouten reageert: ,,Mooi stel.” Sarah reageert zelf met hartjes en ook neef Django reageert met hartjes. 

Dubieuze emoji

Sarah publiceerde zelf vandaag ook een vakantiefoto. André reageert hierop met een emoji van een perzik. Deze emoji wordt vaak niet zo onschuldig gebruikt als het lijkt. Hiermee wordt meestal gerefereerd aan een ‘perzikkont’.

Tags

ANDRÉANDRÉ EN MONIQUEANDRE EN SARAHANDRÉ HAZESANDRÉ HAZES JR.HAZESHAZES FAMILIEMONIQUE EN ANDRÉMONIQUE HAZESMONIQUE WESTENBERGSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck