Nieuw seizoen ‘Big Brother’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Het ‘Big Brother’-huis heeft een make-over gekregen voor het nieuwe seizoen dat in het nieuwe jaar van start gaat. Geraldine Kemper: ,,Spannend!”

Een nieuw seizoen van televisieprogramma ‘Big Brother’ is in aantocht. Op 3 januari wordt het seizoen afgetrapt. Daarna is het programma dagelijks om 20.30 uur te volgen via RTL 5 en zijn de streams 24 uur per dag, zeven dagen per week te zien via streamingplatform Videoland. In dat kader is het huis volledig onder handen genomen. In het huis hangen 120 camera’s en bijna vijftig microfoons, waardoor de kijker alles kan zien.

Liveshow
Presentatrice Geraldine Kemper kijkt uit naar het nieuwe seizoen: ,,Een nieuw seizoen Big Brother: spannend! Dat verdient natuurlijk een frisse start en dus een nieuw huis. Kan je nagaan dat hier welgeteld twintig kilometer aan bekabeling ligt? Alles om de kijker geen moment uit het Big Brother-huis te laten missen. Niet alleen voor de bewoners – over wie ik nog niks kan verklappen – heeft het huis en dus dit seizoen een totaal andere look and feel, ook voor de kijker. Die heeft meer invloed dan ooit. Zo kun je niet alleen tijdens de liveshow stemmen, maar kan je ook tijdens de Videoland-livestream het wel en wee van de Big Brother-bewoners meebepalen.”

Succes
‘Big Brother’ is een programma dat uit de koker van John de Mol komt. Het werd in Nederland voor het eerst in 1999 uitgezonden en werd een wereldwijd succes. In tachtig landen zijn ‘Big Brother’-huizen gebouwd. Ondanks het internationale succes is het Nederlandse ‘Big Brother’-huis geen vaste waarde van de Nederlandse televisie geworden. In de jaren tussen 1999 en 2006 zijn zes seizoenen gemaakt, 2003 en 2004 werden overgeslagen. Vorig jaar kreeg het programma een reboot.

Tags

BIG BROTHERGERALDINE KEMPERJOHN DE MOLSEIZOENVIDEOLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck