Nieuw seizoen Temptation Island in de maak

Door: Sinem Toprak
08-10-2018

Temptation Island veteraan Rosanna suggereert op Instagram dat zij voor de derde keer zal meedoen aan tropische bloot-programma.

De opnames van het nieuwe seizoen zijn net gestart en kennelijk vinden de programmamakers Rosanna nog fris en fruitig genoeg om haar voor de derde keer in haar nakie op de buis te brengen.

Het programma waarin koppels een poging doen om trouw aan elkaar te blijven terwijl ze twee weken op verschillende eilanden verblijven met de Tempation-verleid(st)ers.

Het nieuwe seizoen is vanaf 2019 op de buis te zien. Dit liet Rick Brandsteder, de presentator, weten op Instagram. Veel is er nog niet bekend, maar duidelijk is dat de producenten in een korte tijd nieuwe stelletjes hebben gevonden die hun relatie op het spel durven te zetten. Dat betekent ook dat er nieuwe verleid(st)ers in het spel zijn die de koppels op een sluwe manier gaan verleiden.

Presentators

Rick Brandsteder en Annelien Coorevits nemen het presenteren weer over van Yolanthe Sneijder-Cabeau en Kaj Gorgels die het vorig seizoen hebben gepresenteerd. Rick laat weten dat het programma zich dit jaar afspeelt in Thailand. ,,Wij houden ons wel Thai’’, grapt hij onder zijn Instagram-foto.

Fans reageren blij op de post en kunnen niet wachten op het nieuwe seizoen: ,,Yes! Nieuw seizoen’’, reageert een fan.

Meedoen voor de derde keer

Het vorig seizoen was een groot succes. De Tempation Island Vips waarin onder andere Niels en Rosanna, Donny en Amijé, Ruud en Rowena en Stefano en Gelina aan meededen.

Op Instagram verscheen een filmpje waarin Rosanna bij het kampvuur zat. De kandidaten worden dag en nacht gefilmd en hiervan worden korte fragmenten gepresenteerd tijdens het kampvuur. Gaat het stel alweer meedoen? De post zorgde voor onwijs veel reacties. ,,Je zou bijna denken dat het acteurs zijn. Grap van de dag? Of gewoon geen hersens”, reageert een volger onder het filmpje.

 

Meer DenD