Nieuw seizoen Wie Is De Mol kent opmerkelijke locatie

Wie is de Mol
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

AvroTros heeft meer bekend gemaakt over het jubileumseizoen van Wie is de Mol. Dit ‘speciale’ seizoen gaat over ruim een maand van start en zal bestaan uit oud-deelnemers. Eerder liet de AvroTros weten opzoek te zijn naar verschillende mogelijkheden, om ondanks het coronavirus te kunnen filmen. Kennelijk een geslaagde zoektocht. Het nieuwe seizoen zal namelijk plaatsvinden in hartje Italië.

Heftige worstelingen coronavirus

De BN’ers zullen in Toscane voor de tweede keer hun zoektocht naar de Mol starten. Een enigszins opmerkelijke locatie, gezien Italië behoorlijk te kampen heeft (gehad) met het coronavirus. Over de locatie laat AvroTros weten: ,,Hier ligt de oorsprong van de Renaissance, wat letterlijk ‘wedergeboorte’ betekent. De ideale regio voor 10 oud-deelnemers om, met de wetenschap van toen, opnieuw jacht te maken op de Mol.”

Startpunt

Het startpunt van het seizoen zal Val d’Orcia zijn: ,,Tijdens hun zoektocht naar de Mol gaan ze langs de geboorteplaatsen en belangrijke bouwwerken van de reuzen van de Renaissance: Michelangelo, Caravaggio en Leonardo da Vinci.”

Wie de tien bekende Nederlanders zijn is nog niet bekend. 

Tags

AVROAVRO TROSAVROTROSTROSWIDMWIE IS DE MOLWIE IS DE MOL 2020

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck