Nieuw team Formule 1-uitzendingen Viaplay bekend

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Verschillende media melden dat het presentatieteam van het nieuwe seizoen Formule 1 bekend is. Eerder werd al bekend dat Amber Brantsen, Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk de uitzending gaan verzorgen…

Viaplay had al bekendgemaakt dat NOS nieuwslezeres Amber Brantsen en commentatoren Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk zich bezig gingen houden met de uitzendingen rondom de Formule 1 (F1). Nu zijn ook de analisten en pitreporter bekend, dat melden verschillende media waaronder Nu.nl. Het gaat om Christijan Albers, Giedo van der Garde en Tom Coronel als analisten en Stéphane Kox als pitreporter. Ook zijn er experts op het circuit aanwezig. Dit zijn Mika Hakkinen, David Coulthard en Tom Kristensen. De voornoemde personen zijn allemaal coureur of voormalig coureur. Daarmee lijkt het team voor Viaplay compleet.

Verhalen

Marco Zwaneveld, Head of Sports van Viaplay Nederland vertelt: ,,Dankzij de samenwerking tussen de teams uit verschillende Viaplay-landen zijn we met meer mensen op meer plekken. Hierdoor kunnen we de verhalen nog beter vertellen.” Hiermee lijkt het afscheid van het team van Ziggo definitief. De enige terugkerende namen zijn Tom Coronel en Giedo van der Garde. De eerste schoof bij elke Grand Prix aan, Van der Garde zo nu en dan. Viaplay zendt op 10 maart de eerste Formule 1-uitzending uit.

KPN, VodafoneZiggo en NOS

Eerder vandaag werd bekend dat Viaplay een samenwerking is aangegaan met zowel KPN, VodafoneZiggo als de NOS. Mensen kunnen bij KPN en VodafoneZiggo een abonnement voor Viaplay toevoegen aan hun televisieabonnement. De NOS mag samenvattingen én de Grand Prix in Zandvoort uitzenden.

Tags

AMBER BRANTSENCHRISTIJAN ALBERSF1FORMULE 1KPNMELROY HEEMSKERKNELSON VALKENBURGNENTNORDIC ENTERTAINMENT GROUPNOSTOM CORONELVIAPLAY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck