Nieuwe behandeling voor OML’er Roy gestart: ‘Dingen terughalen die weg zijn’

Nieuwe behandeling voor Roy gestart
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een spannende dag voor Roy, bekend uit het negende seizoen van Over Mijn Lijk. Hij is vandaag met een nieuwe behandeling gestart.

Roy en zijn vrouw Annick waren vanochtend op weg naar Deventer. ,,We hebben al twee afspraken erop zitten en zijn nu onderweg naar Deventer”, laat Annick aan haar volgers op Instagram weten. ,,De eerste revalidatie therapie voor Roy en dan ook de eerste keer even samen.”

Nieuwe behandeling

Roy doet mee aan een nieuw onderzoek, legt Annick uit. ,,Een cognitieve training voor mensen met een hersentumor die in Deventer en Groningen gedaan wordt. Roy is ingeloot en we zijn ook heel erg dankbaar dat Roy dit mag gaan volgen, maar vooral benieuwd. We hopen hier bepaalde doelen mee te behalen die veranderd zijn door zijn tumor.”

Ziekenhuis

Vervolgens deelt Annick een foto vanuit het ziekenhuis. ,,Hier lachen we nog, maar we weten dat we straks weer uitgeput zijn”, schrijft ze bij de foto. ,,Alles weer naar boven halen. Soms is het ook zo veilig om het lekker weg te stoppen.”

Tegenslag

Vorige maand genoten Roy, Annick en hun zoontje Scott nog van een zonnige vakantie op Curaçao. Helaas kreeg het gezin ook daar te maken met tegenslagen. Niet omdat het niet goed ging met Roy, maar omdat het niet goed ging met Annick. ,,Hele fijne bedjes gescoord bij Mambo, maar een paar uur erna begaf mijn lichaam het”, schreef Annick in Instagram Stories. ,,Misselijk, maar vooral vreselijk moe en uitgeput.”

Stress

Wat was er gebeurd? ,,Ik kan alleen maar huilen en voel een soort van faal gevoel, omdat ik graag wil genieten van de tijd met Scott en Roy. ‘Waarom nu?’, vraag ik mezelf dan af. Komt dan toch alles eruit? Maar wat komt er dan uit?”, vroeg ze zichzelf af. Annick vermoedde dat het stress was. ,,Want er spookt alleen maar door mijn hoofd: Ik wil hiervan genieten, alsjeblieft niet nu want er komt zo’n pittige tijd aan.

Tags

OMLOVER MIJN LIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck