Nieuwe foto’s van feestende prins Andrew duiken op

Prins Andrew
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Er zijn nieuwe foto’s en filmpjes van een feestende prins Andrew opgedoken. Het ziet er steeds meer naar uit dat de zoon van koningin Elizabeth in het BBC-interview niet de waarheid heeft gesproken en zijn leugens nu uitkomen.

Foto’s

Al maanden ligt prins Andrew onder vuur. Er zijn foto’s en filmpjes opgedoken waarin hij innig is met verschillende vrouwen waaronder Virginia Roberts, de ‘seksslaaf’ van zedendelinquent Jeffrey Epstein. Hij zou haar gedwongen hebben seks met hem te hebben. De prins beweerde van niets te weten en zei zelfs dat hij helemaal geen feestbeest was. Nieuwe foto’s laten het tegendeel zien.

De foto’s zijn gemaakt in 2007 op een nogal wild feest in de Franse badplaats Saint Tropez. De prins was daar ook aanwezig en op de foto’s lijkt het erop dat hij een hele leuke tijd daar had. Breed lachend staat hij met vrouwen op kiekjes. De ene bijt hem in zijn nek, de ander likt zijn arm. Destijds was Andrew gescheiden van zijn vrouw Sarah Ferguson en genoot hij volop van zijn vrijgezellenbestaan.

 

 

Tags

BritsFeestenKoningin ElizabethPrins AndrewPrins CharlesSeksVrouwen

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie