Nieuwe geheime liefde voor Fajah Lourens

Door: Ditjes en Datjes
19-09-2019

Fajah Lourens is weer bezet! De actrice bevestigt woensdagavond in het programma Ranking the Stars een relatie te hebben. Wie de gelukkige is houdt ze nog even voor haarzelf.

Schoonmoeder

De opdracht in het tv-programma duidde: ‘Beschrijf je schoonmoeder in drie woorden’. Hier verwacht presentator Paul de Leeuw dat Fajah daar geen antwoord op heeft. Dan onthult Lourens smoorverliefd te zijn.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Niet meer te doen als vrijgezel’

,,Ik doe dit een beetje tegen mijn eigen gevoel in nu, maar ik doe al een hele tijd alsof ik vrijgezel ben” laat ze weten. Paul is nieuwsgierig en vraagt wat voor werk hij doet. Daar laat Lourens zich niet over uit. Het enige wat zij onthult over haar nieuwe liefde is dat het een Noord-Brabantse man is. Ook is ze opgelucht: ,,Nu hoef ik in interviews niet meer te doen alsof ik vrijgezel ben” aldus Fajah.

Het liefdesverleden

De actrice heeft twee kinderen uit vorige relaties, zoon Shai en dochter Irem. Vorig jaar maakte de actrice het uit met toenmalige vriend Igor Neves. Daniƫl Surig, de vader van Shai, overleed in 2017.

Meer DenD