Nieuwe liefde André van Duin bekent: ‘Ik was nog getrouwd’

Nieuwe liefde André ws nog getrouwd
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André van Duin is dolgelukkig met Fernando Reyes, maar aan de start van hun relatie zaten wel wat haken en ogen. Fernando bekent nu dat hij aan het begin van hun relatie nog getrouwd was met een ander.

Niemand had verwacht dat André van Duin na de dood van Martin opnieuw geluk in de liefde zou vinden. Maar het onmogelijke gebeurde: want plotseling en onverwacht was ineens Fernando daar.

‘Ik was getrouwd’

André en Fernando kenden elkaar al jaren, maar de vonk sloeg vorig jaar pas over. ,,Nadat ik naar Spanje verhuisde, verwaterde ons contact”, vertelt Fernando in weekblad Privé. ,,Vorig jaar mei was ik eindelijk in Nederland en ben ik bij André op de koffie gegaan. Het was niet de bedoeling, maar ik ben pas drie dagen later weer bij hem weggegaan…”

Na die ontmoeting heeft Fernando het roer in zijn leven volledig moeten omgooien. Hij stond namelijk voor een enorm moeilijke beslissing. ,,Ik was getrouwd”, bekent Fernando. ,,Toen André op mijn pad kwam, moest ik keuzes maken en knopen doorhakken. Ik moest een boek sluiten.”

Afscheid van Spaanse echtgenoot

Fernando verliet Mallorca en verhuisde naar Nederland om continu bij André te kunnen zijn. Niet alleen moest Fernando afscheid nemen van het leven dat hij daar had opgebouwd, ook moest hij zijn Spaanse echtgenoot verlaten.

,,Dat was niet gemakkelijk”, geeft Fernando toe. ,,Ik heb er ten opzichte van mijn partner geen geheim van gemaakt wat me in Nederland was overkomen. Ik was in Spanje niet ongelukkig, maar de klik die er met André is, overtrof alles.”

BuzzE

Tags

André van DuinFernando Reyes

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie