Nieuwe liefde Erica over samenwonen met Martien

Meilandjes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De familie Meiland maakt een hoop veranderingen door. Dochter Maxime verhuisde afgelopen weekend naar het liefdesstulpje van haar en Leroy in Noordwijk, en ook Martien en Erica kochten een villa in het kustdorp. Zal de kersverse vriend van Erica binnenkort intrekken bij het getrouwde stel?

Martien maakte eerder glashard duidelijk dat hij en Erica niet van elkaars zijde zullen wijken. Het nog steeds getrouwde stel mag dan geen liefdesrelatie meer hebben, apart van elkaar wonen zit er absoluut niet in. ,,Mocht dat een partner afschrikken, dan is het meteen einde verhaal. Dan geen partner”, maakt Martien duidelijk. ,,Erica en ik blijven altijd elkaars nummer één.”

‘Vreemd’

De uitspraken van Martien vielen Sander nogal rauw op z’n dak. Aan weekblad Weekend laat hij merken dat hij niet gediend was van Martien’s uitspraken. ,,Zegt hij dat? Dat moet hij weten, maar ik denk niet dat Martien daarover gaat.”

Het is duidelijk dat Sander schrok van Martien’s felle mening. Hij leek niet blij te zijn met de eis dat hij bij Martien en Erica dient in te trekken, mocht hij ooit willen samenwonen met zijn nieuwe vriendin. ,,Het zal wel. Ik vind het apart dat hij dat gezegd heeft. Ik weet niet wat ik daarop moet zeggen.”

‘Alles is mogelijk’

Inmiddels lijkt Sander weer afgekoeld en lijkt hij de zaken zonniger in te zien. Als Story hem vraagt of hij het leven in Noordwijk wel ziet zitten, antwoordt Sander positief. ,,Ik ben dol op het leven aan de kust. Het beviel mij dan ook goed in Noordwijk. Ik weet hoe fijn het aan de zee kan zijn.”

Het feit dat hij Martien er gratis bij krijgt in zijn relatie met Erica lijkt hem minder te storen dan een week geleden. De nieuwe vlam van Erica lijkt zelfs open te staan om ook te vertrekken naar Noordwijk. ,,Ik ben niet gebonden aan Zwolle”, laat Sander weten. ,,Alles is mogelijk.”

Tags

CHATEAU MEILANDERICA EN SANDERERICA MEILANDMARTIENMEILANDNOORDWIJKVERHUIZEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck