Nieuwe liefde Thijs Römer jaloers op zijn ex? ‘Katja is een seksbom’

Igone de Jongh
Door: Eva Steins
26-11-2020

Igone de Jongh en Thijs Römer vieren deze maand hun eenjarige huwelijksjubileum. Zij vertelt openlijk over onzekerheden die zij heeft in het huwelijk, met name gericht naar de ex van Thijs: Katja Schuurman.

Igone en Thijs zijn al ruim vier jaar een setje, maar na al die tijd geeft zij toe dat zij niet altijd even zeker geweest is over hun relatie. Een van de oorzaken voor haar onzekerheid is de ex van Thijs, Katja Schuurman. ,,Zijn ex-vrouw Katja is ooit gebombardeerd tot dé seksbom van Nederland en ik ben veel, maar niet dat.”

Reis

Toen Katja en Thijs drie jaar geleden samen een reis maakten door Ecuador voor Katja’s stichting ‘Return to Sender’, had Igone het niet makkelijk. Dit vertelt zij aan weekblad Weekend.

,,Het was even slikken en ik kon hem op dat moment wel achter het behang plakken, maar toen al hield ik zoveel van Thijs dat ik uiteindelijk vond dat het moest kunnen. ”

Igone had er moeite mee dat haar vriend met zijn ex op vakantie ging, zeker omdat Katja meerdere keren uitgeroepen is tot ‘Meest sexy vrouw van Nederland’. Maar jaloezie bleek niet mee te spelen, vertelt de balletdanseres.

,,Niet dat ik jaloers was – of ben – op Katja. Zij en Thijs zijn op zo’n gezonde manier uit elkaar gegaan dat ik daar niks vervelends bij voel.”

Dochter

Terwijl de exen gezellig rondreisden in Ecuador, besloot Igone op vakantie te gaan met haar zoon Hugo, en stiefdochter Sammie. Sammie is het enige kind van Thijs en Katja.

Op vakantie begon het wel een beetje ingewikkeld te worden, onthult Igone. Dochter Sammie had moeite met de situatie en vond het lastig om te gaan met de scheiding van haar ouders. ,,Op de tweede dag van de vakantie stond ik onder de douche met Sam” herinnert Igone.

,,Ik waste haar, we praatten wat en ineens zei ze: ‘Jij weet toch wel dat mijn vader jou gaat dumpen?’ Mijn hart haperde toen ze dat zei, ik moest echt mijn best doen om niet ter plekke in tranen uit te barsten.”

Igone raakte enorm overstuur hierna maar loste het probleem op een mooie manier op. ,,We zaten die ochtend met z’n drieën op het strand en iedereen mocht zijn zegje doen: Sammie, Hugo, en ik. Sam zei dat ze me heel lief vond maar dat ze graag wilde dat papa en mama weer bij elkaar zouden komen.”

Igone heeft Sammie toen bij zich genomen en uitgelegd dat dat niet ging gebeuren, ook al begreep ze Sammie’s gevoelens. ,,Het was een prachtig moment.”

LEES OOK:

Katja noemt kritiek politie ‘Zeer frustrerend’

Meer DenD