Nieuwe liefde voor Frank Jansen

Frank heeft een nieuwe liefde in zijn leven
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nu de scheiding met zijn ex Rogier Smit helemaal rond is, kan Frank Jansen zich eindelijk weer op een nieuwe liefde storten. En die heeft hij gevonden! ,,We kennen elkaar al langer. Het gevoel zit goed”, onthult Frank.

Frank zegt blij te zijn dat hij eindelijk van Rogier verlost is. Sterker nog: hij vermoedt zelfs dat zijn hartproblemen te maken hebben met alle stress rond de scheiding. ,,Ik voel me namelijk veel beter sinds de scheiding van Rogier echt rond is”, legt hij uit in gesprek met weekblad Story. ,,Dus al die onrust heeft blijkbaar wel een rol gespeeld.”

‘Niet mijn probleem’

Tussen Frank en Rogier komt het nooit meer goed, ook niet op een vriendschappelijke manier. ,,Die jongen heeft me zoveel geld gekost”, zegt Frank. Wel maakt hij zich zorgen om zijn ex-man. Frank is erachter gekomen dat Rogier een Bentley gekocht heeft, en volgens Frank kan hij zo’n dure auto helemaal niet betalen. ,,Maar goed, gelukkig is dat mijn probleem niet meer.”

Nieuwe liefde

In plaats van zich druk te maken om Rogier, kan Frank zich nu focussen op zijn liefdesleven. Hij meldde zich onder een schuilnaam aan op de dating-app Grindr, maar werd al snel herkend. ,,Toen ben ik er vanaf gegaan”, aldus Frank. Wel heeft hij alsnog de liefde gevonden. ,,Er is nu wel iemand die ik leuk vind. We kennen elkaar al langer, en het gevoel zit goed.” Om wie het gaat houdt Frank nog even geheim.

Tags

FRANK JANSENROGIER SMIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie