Nieuwe liefde voor Gers Pardoel? Gespot met deze realityster

Nieuwe liefde voor Gers?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gers Pardoel is afgelopen weekend gespot tijdens een date met een realityster. Het gaat om Lie Meurs, onder meer bekend van de programma’s Temptation Island en Ex On The Beach. Heeft Gers Pardoel een nieuwe liefde gevonden?

,,Ik was net uiteten bij de Berlage in Eindhoven en achter ons zaten Gers Pardoel en Lie Meurs samen”, schrijft een bron aan juicekanaal Realityfbi. ,,Navraag leert dat de twee het erg gezellig met elkaar hadden. En als het goed is zijn beiden vrijgezel”, meldt het kanaal op Instagram.

Vechtscheiding

Gers Pardoel was eerder samen met Sélina van Gooi, met wie hij zoon Goud en dochter Rocci kreeg. Het leek een droomstel, maar niets was minder waar. In 2017 bleek dat Gers Pardoel zijn gezin had verlaten voor een veel jongere vrouw met wie hij al een tijd een affaire mee had. Maar niet veel later liet Sélina weten dat de breuk een andere reden had. Sélina beweert dat ze jarenlang fysiek en mentaal mishandeld werd door haar partner.

De twee belandden in een vechtscheiding. Sélina klaagde Gers onder meer aan voor huisvredebreuk, intimidatie, geweld en bedreiging. Maar volgens Gers heeft Sélina het hele verhaal verzonnen. ,,Wederom willen we erop hameren dat de beweringen die zijn ex-vriendin Sélina aanhaalt, verzonnen zijn en op sensatie berusten”, zei zijn manager in het AD.

Moddergooien

Ook op social media bleven de twee lange tijd moddergooien naar elkaar. ,,Dat jij en je carrière op zijn, wisten we al een tijdje”, zo schreef Sélina onder meer op haar Instagram. ,,Dat jij de moeder van de kinderen, je ex-businesspartner zodanig hebt opgelicht weten we nu ook. Lord have mercy on your soul. Maar dat je nu je kinderen gaat inzetten om goedkope merchandise te verkopen is wel echt schandalig. Gast, houd je bezig met de prioriteiten en stop misbruik te maken.”

Tags

GERS PARDOEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck