Nieuwe look voor Rico Verhoeven

Rico heeft een nieuwe look|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rico Verhoeven heeft zich een nieuwe look laten aanmeten. Hoewel we hem kennen met een getrimd baardje, verschijnt hij plotseling met een baard op Instagram. Vermoedelijk heeft dit te maken met de opnames voor een nieuwe film waar hij een rol in heeft.

Rico Verhoeven heeft een rol weten te bemachtigen in de actiefilm The Black Lotus. Het is een Engelstalige film die hij ook coproduceert. Een enorme kans, maar daarvoor heeft hij wel wat dingen moeten aanpassingen aan zichzelf, zoals een baard laten staan.

Baard voor filmopnames

De opnames van de film zijn op dit moment al in volle gang. ,,Wat is dit?”, vraagt Jandino Asporaat in een video op Instagram terwijl hij wijst naar de baard van Rico. ,,Ik ben bezig met de filmbusiness”, reageert Rico.

Het is niet de eerste keer dat Rico een baard laat staan. Hoewel we hem kennen met een getrimde baard, legde hij vorig jaar ook al voor een lange tijd het scheerapparaat aan de kant. De kickbokser kreeg toen een hoop complimenten. ,,Staat je goed Rico!”, luidde het in de reacties.

Maar helaas voor zijn volgers nam Rico niet veel later afscheid van de baard. Zou hij de baard deze keer wel laten staan?

Tags

BaardRico Verhoeven

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie