Nieuwe stunt The Voice Duitsland: wereldster Rita Ora doet mee aan blind-auditions

Het was een verrassing van jewelste bij The Voice of Germany. Heel Duitsland praat er vandaag over. De Britse popstar Rita Ora verscheen gisteravond – uiteraard onaangekondigd – tijdens de blindauditions op het podium van de Duitse editie.

Een stunt van jewelste! Zou de jury ontdekken dat het hier zou gaan om de 26-jarige zangeres Rita Ora, die ook nog eens haar nieuwe hit ‘Your Song” voor dit miljoenenpubliek ten gehore zou brengen?

Rita Ora, die met haar nieuwe single momenteel de wereld verovert, kwam in een wulpse rode jurk op. Ze vond het superspannend om te testen of ze zou worden herkend door de jury in de draaistoelen.

Ze bracht het publiek in extase en de jury natuurlijk ook. Of de coaches ook meteen begrepen met wie ze te maken hadden (was dit een toneelstukje?), wordt niet helemaal duidelijk.

Voor Rita Ora, geboren in Kosovo en opgegroeid in Engeland, was het optreden natuurlijk risicovol. Wat zou er gebeuren als de jury niet zou draaien? Maar na de eerste regels van het liedje te hebben gezongen, werd er razendsnel gereageerd. Want iedereen in de jury wilde dit talent wel in het team. Rita Ora was gedecideerd: meedoen aan de The Voice of Germany kan niet. Gastcoach wil ze wel worden.

Het inzetten van een internationale popstar bij de audities is opnieuw een extra spannend element voor het populaire The Voice. Gaan we dit ook meemaken in Nederland?

Wie nog verder wil genieten van Rita Ora; kijk dan eens naar dit optreden bij het optreden van haar enkele weken gelden bij een Amerikaanse talkshow.

 

Meer Rita Ora? Kijk bijvoorbeeld eens op Insta:

The new triangle bra!!! #ritaoraxtezenis ????????????Available now on tezenis.com! @tezenisofficial

A post shared by Rita Ora (@ritaora) on