Nieuwe talentenjacht: wie wordt de nieuwe Johan Derksen?

Door: DitjesenDatjes
18-12-2017

Er komt weer een nieuwe talentenjacht. Dit keer geen zang- of danscompetitie, maar een wedstrijd om de nieuwe Johan Derksen te worden! De mannenzender gaat dus opzoek naar de opvolger van de voetbalanalyticus.

The Voice

Wilfred Genee gaat het programma presenteren, en gaat dus opzoek naar zijn toekomstige collega. Derksen zelf omschrijft het programma als volgt: “Iets als The Voice maar dan voor voetbalanalytici’. Het is een soort talentenjacht, waarbij mensen die ambitie hebben om mij op te volgen, zich kunnen opgeven.”

Hoewel het dus eigenlijk allemaal over Derksen gaat, wil hij er zelf niks mee te maken hebben. Hij zit dus ook niet in de jury. Of de winnaar echt in Voetbal Inside aan tafel komt te zitten is nog maar afwachten.  Johan Derksen wil zelf namelijk nog niet stoppen, en ook heeft hij net een driejarig contract aangeboden gekregen.

Drente

Als Derksen toch stopt met Voetbal Inside heeft dat alles te maken met de afstand tussen de studio in Hilversum en zijn woonplaats. Hij woont in het Drentse Grolloo en hij rijdt op een dag minstens vier uur. Vooral in de winter, met sneeuw en ijzel, is het volgens Derksen een ramp om zover te rijden.

Meer DenD