Nieuwe talkshow Humberto haalt waardeloze kijkcijfers

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Nu de zomervakantie weer aan zijn einde is gekomen, en de meeste reguliere programma’s terug op de buis zijn, is gemiddeld televisie-kijk-Nederland weer tevreden. Alleen voor Humberto Tan was het gisteren een miserabele avond. Zijn nieuwe talkshow ‘Humberto op zaterdag’ haalde maar 297.000 kijkers.

Talkshow debuut 

Sinds begin dit jaar is Humberto, afwisselend met Eva Jinek, door de weeks al te zien als talshow-host op RTL4. Gister was het debuut van zijn nieuwe talkshow ‘Humberto op zaterdag’ op RTL. Hierin gaat presentator Humberto Tan in gesprek met de hoofdrolspelers uit het nieuws en duikt hij in de actuele onderwerpen uit het weekend. Gister werd de eerste uitzending uitgezonden, maar hij haalde waardeloze kijkcijfers. Slechts 297.000 mensen keken zaterdagavond naar zijn show.

Ondertussen heeft de publieke omroep wél een mooie avond achter de rug. Het programma ‘ik vertrek haalde maar liefst 979.000 kijkers. Naar ‘Matthijs gaat door’ keken 686.000 mensen en naar ‘onze boerderij’ 597.000. 

Positief

Ondanks de lage kijkcijfers, zijn de kijkers op Twitter wel te spreken over het nieuwe concept van Humberto. Iemand Tweette bijvoorbeeld: “Bij Humberto eindelijk een genuanceerd verhaal over asielzoekers. Met veel ruimte voor mensen die zich afvroegen waarom asielzoekers door veilige landen konden trekken alvorens hier asiel aan te vragen. Waarom opvang in eigen regio niet mogelijk is. Goede uitzending!”

Tags

HUMBERTO TANRTLTALKSHOW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck