Nieuwe vlam Barbie: ‘Dit is ware liefde’

Samantha de Jong
Door: Eva Steins
15-02-2021

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, en haar vriend Gilly weten het zeker: zij zijn voor elkaar gemaakt. Dat laat haar kersverse vriend haar weten in een romantische liefdesbrief…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De relatie van Gilly en Samantha is nog maar net begonnen, maar zij weten zeker dat het ‘ware liefde’ is. Niet alleen is Barbie smoorverliefd op haar nieuwe vriend, hij blijkt ook de biologische vader van haar kindje te zijn. In december 2020 verwelkomde Samantha haar zoontje Angelo, toen zij nog samen met Gerrit Meerts was. Die relatie strandde en nu blijkt dat Gilly eigenlijk de vader van de baby is.

‘Ware liefde’

Op de dag van de liefde brengt Gilly een bijzonder eerbetoon uit aan Samantha. Op Valentijnsdag werd zij verrast met een romantische brief van haar vriend.

Hij laat haar in de brief zien hoe veel zij voor hem betekent. ,,Dank je wel voor wie je bent en voor wat je mij laat voelen”, schrijft Gilly. Samantha heeft de openhartige brief op Instagram gedeeld met haar volgers.

,,Dit gaat over ware liefde, ik weet nu wat ze daarmee bedoelen”, laat haar kersverse vriend weten.

LEES OOK:

Barbie verandert naam baby en is ‘spoorloos verdwenen’

Masker

Volgens hem is Gilly vooral enorm blij dat hij helemaal zichzelf kan zijn bij Samantha.

,,Omdat jij het gezicht kent achter die stoere man,’ schrijft hij. De vriend van Barbie prijst haar voor het feit dat hij zijn ‘masker bij haar durft af te zetten’. Een breuk zit er wat hem betreft niet in. ,,Deze Valentijnsdag en alle anderen zijn vanaf nu van ons!”

Meer DenD