Nieuwe vriend Erica in conflict met Martien

Sander en Martien
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Is het nu al hommeles tussen Martien Meiland en de nieuwe vriend van Erica? In een interview met weekblad Weekend blijkt dat nieuwe vlam Sander niet bepaald gediend is van een uitspraak die Martien deed…

Erica en Sander blijken al zes maanden lang stapelverliefd op elkaar te zien. Het kersverse stel leerde elkaar kennen via de televisiewereld, waarin ook Sander actief is.

Samenwonen

Zoals bekend zijn Martien en Erica al jaren getrouwd en wijken zij niet van elkaars zijde. Ook nu blijkt dat zij hun woonboerderij in Hengelo moeten verlaten, is het zoeken van een aparte woonplaats geen optie. Eerder liet Martien glashelder weten dat zowel hij als Erica niet zal uitvliegen als zij een partner krijgen. ,,Dat is geen optie. Ik vind dat zó ongezellig!”, liet Martien weten.

Volgens Martien is het onmogelijk dat hij en Erica uit elkaar gaan wonen en moet een eventuele nieuwe partner, in dit geval Sander, zich daar maar aan aanpassen. ,,Het is nog maar de vraag of die persoon dan bij ons gaat inwonen. Je kunt ook latten.”

Als het aan Martien ligt komen de nieuwe partners gewoon bij hen inwonen. Zo niet, hebben ze pech. ,,Mocht dat een partner afschrikken, dan is het meteen einde verhaal. Dan geen partner. Erica en ik blijven altijd elkaars nummer één.”

‘Zegt hij dat?!’

Helaas was Sander nog niet op de hoogte van deze pittige uitspraken aan Martien z’n kant. Als weekblad Weekend hem hiermee confronteert, schieten bij Sander de wenkbrauwen omhoog. ,,Zegt hij dat? Dat moet hij weten, maar ik denk niet dat Martien daarover gaat.”

Dat Sander dient in te trekken bij de nieuwe woning van Martien en Erica in Noordwijk, schiet hem in het verkeerde keelgat. ,,Het zal wel. Ik vind het apart dat hij dat gezegd heeft. Ik weet niet wat ik daarop moet zeggen.”

Gaat het nu al mis tussen Sander en Martien, die aan het begin van een fikse concurrentiestrijd om Erica lijken te staan?

LEES OOK:

WAT heeft nieuwe vriend Erica te verbergen?

Tags

CHATEAU MEILANDCONFLICTERICA EN SANDERERICA MEILANDMARTIEN MEILANDNIEUWE LIEFDERUZIESANDER VAN BETTEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck