Nieuwe vriend Glennis Grace heeft al een vriendin

Glenda aan het daten met jonge jongens
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De relatie van Glennis Grace is nog maar net over, of ze heeft alweer een andere man aan de haak geslagen. Maar wat blijkt? Haar nieuwe vriend heeft al een vriendin!

,,Mijn relatie met Boyd is inderdaad al meer dan een maand over”, bevestigde Glennis aan juicekanaal Realityfbi. Waarom de relatie gestrand is vertelde Glennis niet, maar volgens het juicekanaal wordt de zangeres gelinkt aan iemand die speelt bij een voetbalclub in Haarlem. 

‘Hij schrok’

Wat is daar van waar? In gesprek met Shownieuws zei Glennis dat ze niet alweer verliefd is, maar dat ze wel iemand heeft die ze vaak ziet. ,,Wij werden natuurlijk nieuwsgierig en dachten: wie is die persoon dan? Wij kwamen op een 28-jarige voetballer, die voetbalt bij Olympia in Haarlem. Levy heet hij. Glennis is 45, hij is 28, dus een leeftijdsverschil van 17 jaar”, vertelt Bart Ettekoven in Shownieuws. ,,Wij dachten: we gaan die jongen dan toch wel even bellen om te vragen hoe romantisch het is. Nou, daar schrok hij een beetje van.”

Heeft al een vriendin

Het blijkt dat Levy al een vriendin heeft. ,,Hij zei: ‘Sorry, maar hier klopt eigenlijk niets van. Ik weet niet waar jullie het vandaan hebben, maar ik heb een vriendin. Maar mijn moeder doet al twintig jaar de visagie en de make-up van Glennis, dus ik denk dat daar iets mis is gegaan’.”

Glennis reageert

De redactie van Shownieuws heeft vervolgens Glennis gebeld om te vragen hoe het zit. ,,Glennis zei: ‘Ik ontken het niet, maar ik bevestig ook niks”’, legt Bart uit. Niet veel later postte Glennis een filmpje op Instagram waarin ze onder meer zong: ‘It turns out you were making a fool of me‘. Wist de zangeres niet dat Levy al een vriendin heeft? ,,Ik denk dat hij wel wat uit te leggen heeft. Dat gevoel krijg ik erbij in elk geval”, reageert Anouk Smulders.

Tags

GLENNIS GRACE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck