Nieuwe vriend Touriya blijkt getrouwd

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De nieuwe twaalf jaar jongere vriend van Touriya Haoud heeft in totaal negen jaar in de gevangenis gezeten. Dat werd vorige week bekend. Nu blijkt er nóg iets aan de hand te zijn met Jalal Oba: hij is nog getrouwd!

Scheiding

,,Ja, dat klopt. De moeder van zijn dochtertje is nog steeds zijn vrouw”, vertelt Touriya aan weekblad Weekend. Jalal heeft een dochter van acht maanden oud. Sinds afgelopen augustus zijn de vrouw en Jalal uit elkaar. ,,Mijn ex Stefanie en ik zijn bezig met de scheiding, we moeten nog goede afspraken maken”, vult Jalal Touriya, die rapper is, aan. ,,Ik woon in Amsterdam en mijn ex in Twente, maar ik zie mijn acht maanden oude dochtertje Lina twee keer in de week.”

Touriya en Jalal hebben ongeveer een maand een relatie. Dat betekent dat Jalal pas drie maanden vrijgezel was. Zijn ex wist niet dat hij nu alweer aan het daten was, en dus ook niet dat hij een relatie met Touriya heeft. ,,Ik vind dat ik haar niet hoef te vertellen met wie ik date, want ik ben mijn ex geen verantwoording verschuldigd”, vertelt Jalal tegen het tijdschrift. ,,Op een later moment zou ik het wel verteld hebben, maar het was dus al snel in het nieuws. Dat kwam voor haar wel een beetje als een klap.” Jala en zijn ex zijn ruim vier jaar samen geweest.

Ongeluk

De rapper heeft jaren geleden twee keer in de gevangenis gezeten. In en interview vertelde Jalal dat hij zes jaar in de gevangenis heeft gezeten wegens betrokkenheid bij een vechtpartij. In 2014 belandde Jalal nog een keer in de cel. Hij veroorzaakt onder invloed van alcohol een auto-ongeluk, waarbij het 56-jarige slachtoffer in een coma belandde en later overleed. Drie jaar moest Jalal daar voor brommen.

Tags

DOCHTERTJEGETROUWDGEVANGENISJALAL OBARELATIESCHEIDINGTOURIYA HAOUD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck