Nieuwe vriend voor Fajah Lourens: ‘Ik ben verliefd’

Nieuwe vriend voor Fajah
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na veel teleurstellingen heeft Fajah Lourens weer het geluk in de liefde gevonden. Het is al behoorlijk serieus, want deze man heeft haar twee kinderen al ontmoet. ,,Ik ben verliefd!”, onthult de dolgelukkige Fajah.

Fajah kreeg uit eerdere relaties dochter Irem en zoon Shai. Hoewel haar hart al een aantal keren is gebroken, gaf ze de hoop op liefde niet op. En nu kan ze vol vreugde vertellen dat ze een nieuwe vriend heeft.

Geheime liefde

,,Ik ben verliefd, en ik heb hem zelfs al voorgesteld aan mijn kinderen”, onthult Fajah in weekblad Story. Hoewel Fajah het nieuws graag naar buiten wil brengen, wil ze zijn identiteit nog even geheim houden. ,,Ik wil zijn naam nog niet vertellen, ik wil hem nog niet met de buitenwereld delen.”

Gelukkige periode

Naast een nieuwe liefde, bevindt Fajah zich al in een gelukkige periode van haar leven. Haar dochter Irem is zwanger, wat betekent dat Fajah volgend jaar oma wordt. Aan Story laat Fajah weten dat het heel goed gaat met de zwangerschap van Irem. ,,Ik ben al twee keer mee geweest naar een echo”, vertelt ze enthousiast. ,,Ik ben erbij betrokken, maar geen bemoeial.”

Tags

FAJAH LOURENSNIEUWE LIEFDENIEUWE VRIEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck