Dit is dé nieuwste populaire influencer

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Connie Witteman, voorheen ook wel bekend als Connie Breukhoven, heeft de Instagram-app helemaal ontdekt. De 68-jarige begint een ware ‘it-girl’ te worden op social media en tv-zenders zien hier gelijk eurotekens in, oftewel een nieuwe realityserie.

Schoonzoon als fotograaf

Alle remmen zijn los bij Connie Witteman. Terwijl de diva zich al jaren lang behoorlijk stil houdt in de media. Haar schoonzoon Rick heeft ze gestrikt als haar personal foto-/videograaf die de gehele dag humoristische filmpjes vastlegt van Connie om haar volgers te entertainen. RTL Boulevard kwam langs om verhaal te halen.

‘We hebben er kak aan!’

,,Waarom ben je je zo mooi aan het maken?” vraagt schoonzoon Rick aan Connie.  ,,Omdat RTL Boulevard zometeen opnames komt maken. Die vroegen of we wat wilden vertellen over de filmpjes die we erop zetten, maar ik heb niet zoveel te vertellen…” antwoordt de blondine. ,,Want we maken gewoon filmpjes omdat we het leuk vinden en dat onze Insta-kijkers het ook leuk vinden. We hebben er gewoon K.A.K., kak aan! Dus we gaan gewoon voor lol en de gezelligheid.” aldus Connie.

Eenzaamheid

,,Is het niet een soort van eenzaamheid?” is iets wat Miljuschka Witzenhausen zich afvraagt in de uitzending van RTL Boulevard van woensdagavond. ,,Als zij het leuk vindt, dan moet ze dat toch lekker doen.” vindt Luuk Ikink.

,,Zit hier iets achter? Wil je misschien een tv-programma of een serie?” vraagt Aran Bade aan Witteman. Ook vertelt hij namelijk dat RTL en SBS degelijk wel interesse hebben in de nieuwe Insta-koningin Connie. ,,Die zien het natuurlijk ook en sinds Martien Meiland met zijn chateau is reality wel weer helemaal hot” aldus Bade.

Controle

,,Al voor The Kardashians ben ik voor realityseries gevraagd, maar ik heb altijd nee gezegd. Ik hou die camera’s binnen bij me weg” vertelt de zangeres. Ze wil dus liever zelf de regie in eigen handen houden.

 

Nieuwsgierig naar een maffe Connie Witteman is de gekste pakjes en pruiken? Kijk dan op haar Instagram @Conniespower.

Tags

BN'ERBREUKHOVENCONNIECONNIE BREUKHOVENCONNIE WITTEMANGLAMOURINFLUENCERINSTAGRAMSOCIAL MEDIAWITTEMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck