Nikkie de Jager doneert winst Wie is de mol? aan KWF

Door: DitjesDatjes
24-10-2020

Door het ontmaskeren van Jeroen Kijk in de Vegte als mol, mag Nikkie de Jager zich de trotse winnaar noemen van de speciale exta reeks van Wie is de mol? Ze won hiermee een ruime pot van meer dan 12.000 euro. In de finale-aflevering van het programma vertelde Nikkie zaterdag dat ze de volledige winst schenkt aan KWF Kankerbestrijding ter ere van haar overleden broertje Mikai.

‘Hopelijk heb ik je trots gemaakt’

Nikkie hoopt dat ze als winnaar van het speciale seizoen, waarin oud-deelnemers nogmaals op zoek mochten naar de mol, haar broertje trots heeft gemaakt. “Het winnen van het All Star seizoen voelde alsof ik het deed voor en met Mikai”, schrijft de YouTube-ster op Instagram. “Ik hoop dat ik je trots heb gemaakt vriendje!”

Overlijden

Tijdens haar eerdere deelname aan het negentiende seizoen van Wie is de mol? besloot Nikkie bewust het spel vroegtijdig te verlaten vanwege het ziektebed van haar broertje. Mikai leed aan een zeldzame vorm van kanker. Hij overleed in mei 2018.

Dankbaar

Stichting KWF Kankerbestrijding is Nikkie dankbaar voor de donatie, zo laten zij op Twitter weten. “Fantastisch dat de pot door winnaar Nikkie wordt geschonken aan KWF. Dankjewel Nikkie en gefeliciteerd met je overwinning!”

BuzzE

Meer DenD