Nikkie de Jager is getrouwd

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Nikkie de Jager, beter bekend als Nikkie Tutorials, is in het huwelijksbootje gestapt met haar vriend Dylan Drossaers. Dat nieuws heeft de YouTube-ster op haar Instagram bekend gemaakt.

Nikkie, bekend geworden door haar YouTube kanaal, heeft een foto op haar Instagram geplaatst waarop zij en Dylan elkaar zoenen. Daaronder staat de tekst: “06-09-2022   Mr. & Mrs. Tutorials  ‍❤️‍  can’t wait to show you the full story time video NEXT WEEK!  ”

Heftige periode 

Samen met haar (inmiddels) man Dylan heeft ze afgelopen jaren flink wat meegemaakt. In januari 2020 maakte Nikkie de Jager in een vlog bekend dat ze transgender is. Ze heeft dat jarenlang verborgen gehouden, maar omdat zij werd gechanteerd heeft zij toch besloten het te vertellen aan de buitenwereld.

In augustus van hetzelfde jaar werd het stel slachtoffer van een gewelddadige overval in Nikkie haar villa in Uden. De overvallers hielden de twee onder schot. Nikkie vertelde later de heftige details van de overval: ze werden geschopt, geslagen en vastgebonden met ducttape. Ook probeerden de overvallers sieraden los te snijden van de polsen van Nikkie. De overvallers gingen er uiteindelijk vandoor met kostbare sieraden en een dure tas van het merk Louis Vuitton. Nikkie heeft zich meerdere malen in de media uitgelaten over de heftige mentale gevolgen die hierdoor zijn ontstaan bij haar en haar man. 

Overspoeld met felicitaties 

Mede dankzij bovenstaande is het huwelijk het stel van harte gegund door iedereen. Het kersverse getrouwde koppel wordt op Instagram overspoeld met felicitaties voor hun huwelijk. Ze ontvangen felicitaties van onder meer oud-kandidaten van Wie is de Mol (waar Nikkie aan mee heeft gedaan), zoals Splinter Chabot, Jeroen Kijk in de Vegte en Marije Knevel. 

In de video die volgende week op haar kanaal komt, zal ze dus uitgebreid vertellen over de bruiloft.

Tags

BRUILOFTGETROUWDNIKKIE DE JAGERNIKKIE TUTORIALSOVERVALTRANSGENDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck