‘Nikkie Plessen betaalt Boulevard om achter de desk te mogen staan’

Nikkie Plessen schijnt Boulevard te betalen om achter de desk te mogen staan
Door: Charlotte Wijnen
05-11-2021

Nikkie Plessen is meerdere keren per week te zien achter de desk van RTL Boulevard. Maar het gerucht gaat rond dat Nikkie niet betaald wordt om daar te staan, maar zélf geld neerlegt om in de uitzending te mogen zijn.

‘Zij wordt niet betaald’

Een paar keer per week zit Nikkie Plessen achter de desk bij RTL Boulevard met een item over fashion. Ze praat dan over de nieuwste mode en geeft allerlei tips. Maar ze zou wel zelf geld moeten bijleggen om achter de desk te mogen staan…

,,Nikkie Plessen schijnt al jaren te betalen om bij RTL Boulevard te kunnen staan. Zij wordt niet betaald. Zij betaalt hun”, schrijft juicekanaal RealityFbi op Instagram.

Of het gerucht klopt is niet zeker, maar Nikkie schijnt de roddel al gelezen te hebben. Niet lang nadat RealityFbi het online gooide, blokkeerde ze het kanaal op Instagram.

Pikkie Plessen

Nikkie lijkt RTL Boulevard ook te gebruiken om haar eigen kledingcollectie te showen. Eerder deze week verscheen ze in een jurkje uit haar nieuwe collectie, maar niet alle reacties waren positief.

Het viel velen direct op dat het jurkje wel heel veel weg heeft van het merk Gucci. Nikkie lijkt het compleet gekopieerd te hebben. Maar in plaats van de letter G te gebruiken, heeft ze de letter N in de print verwerkt.

DenD promoties