Noa Vahle over Jeroen Rietbergen: ‘Boos, verdrietig en teleurgesteld’

Noa boos over Jeroen, maar niet boos over dat mama Jeroen nog ziet
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Noa Vahle doorbreekt het stilzwijgen over de misstanden van The Voice of Holland. In het nieuwe LINDA.meiden Winterboek spreekt ze openhartig over Jeroen Rietbergen. ,,Ik ben boos, verdrietig en teleurgesteld.”

Het Voice-schandaal kwam begin 2022 aan het licht in een uitzending van BOOS. Daarin werd gemeld dat Jeroen Rietbergen contacten van seksuele aard heeft gehad met vrouwen die betrokken waren bij The Voice of Holland.

‘Ongemakkelijk’

Het was een grote schok voor Noa dat Jeroen, die vanaf kleins af aan een vaderfiguur voor haar is geweest, ineens onder vuur lag. ,,De grond verdwijnt onder je voeten als je zoiets hoort”, vertelt ze. Noa praat dan ook zelden over deze situatie. ,,Het is al ongemakkelijk om over jezelf te praten, en dan ook nog eens over zo’n verdrietige situatie. Ik kan het nooit helemaal goed zeggen.”

Boos

Noa vertelt dat ze ‘boos, verdrietig en teleurgesteld’ is. ,,Maar ik ben ook niet zomaar vergeten wie hij voor mij was, alle goede dingen die hij heeft gedaan”, legt ze uit. Verdient Jeroen een tweede kans? Volgens Noa wel. ,,Hij heeft enorm aan zichzelf gewerkt. Ik geloof dat mensen een tweede kans verdienen. Je kan alleen niet zomaar zeggen: ’Oké, nu doen we allemaal weer normaal.’ Zoiets kost tijd.”

Moeder Linda de Mol

De reacties die haar moeder Linda heeft ontvangen, vindt Noa het ergste. Volgens haar is Linda ‘kapotgemaakt’. ,,Het allerergst vind ik wat het met mijn moeder heeft gedaan. Ze is echt kapotgemaakt. Mensen riepen dat zij nu ook niet meer op televisie kon, dat ze er wat aan had moeten doen”, aldus Noa. ,,Dit is haar overkomen, ze heeft hier helemaal niets mee te maken. Mijn moeder is een sterke vrouw, niets kon haar raken. Daar keek ik tegenop, maar nu waren de rollen ineens omgedraaid.”

DenD wil uw mening weten

Ben jij het met Noa eens dat Jeroen Rietbergen een tweede kans verdient?

Tags

JEROEN RIETBERGENLINDA DE MOLNOA VAHLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck