Noa Vahle sneert naar Jutta Leerdam: ‘Verschrikkelijk’

Lelijke dochter Linda de Mol is stikjaloers op Jutta Leerdam
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, begrijpt niets van de relatie van Jutta Leerdam en Jake Paul. In De Oranjezomer haalt Noa flink uit naar Jutta. ,,Ik vind het verschrikkelijk.”

Jutta Leerdam vloog afgelopen weekend naar Amerika om de bokswedstrijd van haar vriend Jake Paul in Dallas te zien. Vooral de entree van Jake was spectaculair: hij kwam de arena in op een tank. Na tien rondes werd Jake unaniem door de jury aangewezen als winnaar, waarna Jutta begon te juichen. ,,Zo trots op jou”, schreef Jutta bij een filmpje op Instagram waarin te zien was dat ze rond de boksring huppelde.

Jake op een tank

De bokswedstrijd werd gisteren besproken in De Oranjezomer. ,,Ik geniet hier ontzettend van”, zei Rutger Castricum enthousiast. ,,Ik heb ook de documentaire op Netflix zitten kijken en ik vind het te gek dat hij van een YouTube-grappenmaker een professioneel bokser is geworden. Echt een entertainer. Aankomen op zo’n tank en het doen met Jutta Leerdam!”

Noa sneert naar Jutta

Noa Vahle was een stuk minder enthousiast over Jake en Jutta. ,,Ik vind het echt verschrikkelijk”, zei ze. Waarom? ,,,We hebben het nu allemaal over Jutta als de vriendin van Jake Paul. Dat vind ik een beetje zonde, want het is een fantastische topsporter. En dit is ook meer entertainment dan boksen, vind ik.”

‘Verschrikkelijk’

Jake mag dan multimiljonair zijn, maar volgens Noa valt zijn succesvolle bokscarrière wel mee. ,,Als je echt kijkt naar de sport, het boksen… Hij heeft acht partijen gedaan en één keer tegen een echte bokser, Tommy Fury, gevochten en die heeft hij verloren. Ik weet het niet”, legt Noa uit. ,,Ik vind het echt vreselijk, echt verschrikkelijk.”

Haatberichten

Jutta bevestigde in april haar relatie met Jake Paul. In het begin kreeg ze een hoop kritiek over zich heen. Veel mensen begrepen niet wat Jutta in de bad boy ziet. Jutta vertelde dat ze het lastig vond om met de haat om te gaan. ,,Want ik heb nog nooit haat meegemaakt”, bekende ze in een video op YouTube. Inmiddels zijn veel volgers bijgedraaid. Sterker nog: onlangs riepen volgers nog op dat Jake Jutta ten huwelijk moet vragen.

Tags

JAKE PAULJUTTA LEERDAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck