Noble: ‘Ik heb maar vijf optredens aan The Voice overgehouden’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Zangeres Noble, bekend van The Voice Senior, hoopte dat haar deelname aan de talentenjacht wat boekingen op zou leveren. De 72-jarige Dordtse leeft namelijk van een AOW’tje, en kan naar eigen zeggen maar moeilijk rondkomen. Geld voor een nieuw gebit heeft ze bijvoorbeeld niet.

Roken

,,Ik treed niet zoveel op. Bij elkaar heb ik maar vijf optredens aan The Voice overgehouden”, zegt ze tegen Weekblad Weekend. ,,Ik lig niet goed in de markt, ik ben te ordinair denk ik. En ze willen mij met een tape, maar ik neem liever mijn band mee.” Noble werd door kijkers vooral geprezen door haar scherpe opmerkingen, no-nonsense instelling en natuurlijk haar rauwe stem. Die heeft ze gekregen door jaren shag te roken. ,,Mijn rookverslaving is er nog volop. Die blijft gewoon. Ik rook veel: 40 sigaretten per dag. Ik doe drie dagen met een pakje shag.” Helaas merkt ze dat al dat roken een aanslag is op haar gezondheid, want soms wordt ze er benauwd van. ,,Ik rook al hartstikke lang. Dan is het logisch dat je op een gegeven moment last krijgt en eraan doodgaat. Dat weet je.” De zangeres rookt expres shag en geen sigaretten, want shag is veel goedkoper. ,,Altijd heel dun gerold, want ik ben een armoedzaaier. Ik heb altijd bruine vingertjes want ik rook ze tot het eind toe op.”

Gebit

Roken heeft ook grote invloed op haar gebit. In haar linker bovenkaak mist ze veel kiezen, maar geld voor nieuwe heeft ze niet. ,,Ik leef van mijn AOW. Als ik meer zou verdienen neem ik gelijk zo’n gebit als Gerard Joling.”

Tags

ARMNOBLEROKENSIGARETTENTHE VOICE SENIORZIEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck