Nodigen Meilandjes híerom Nadège uit? ‘Bang voor nog een schandaalboek’

Meilandjes doen het in hun broek voor Nadege
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nadège, de voormalige huishoudster van de Meilandjes, keert plotseling weer terug in Chateau Meiland. Volgens Caroline van Eeden niet zonder reden. ,,Ze zijn bang voor nóg een schandaalboek.”

De Meilandjes gaven Nadège het gevoel dat ze bij de familie hoort en tóch stuurden ze haar de laan uit. Nadège kampte met financiële problemen, maar op hulp van de familie hoefde ze niet meer te rekenen. Eerder dit jaar vertelde Nadège dat ze al lange tijd geen contact meer met de familie had.

‘Zó doorzichtig’

Tot nu, want ineens keert Nadège terug in Chateau Meiland. Caroline van Eeden, die een schandaalboek over de familie heeft uitgebracht, weet wel waarom. ,,Wat ik nu zie gebeuren, is allemaal zó doorzichtig. De voormalige huishoudster Nadège Coffinet zei in 2020 op social media dat ze enorm teleurgesteld was in de realitysterren. Volgens haar hadden ze ‘geen gevoel’ en zouden ze achter de schermen een stuk minder gezellig zijn dan op tv”, zegt Caroline in gesprek met weekblad Party.

Nóg een schandaalboek?

Caroline zegt dat ze exact begrijpt wat Nadège toen bedoelde. ,,Sterker nog: ik weet dat ze ook een boekje open wilde doen over wat er zich werkelijk achter de schermen afspeelt bij deze familie. Maar nu paaien ze haar. Want er is immers na mij nóg een huishoudster die haar mond open kan doen.”

‘Ik doorzie het allemaal’

En dat is dus wat de familie wil voorkomen, vervolgt Caroline. ,,Ik doorzie het allemaal. Ze is straks weer te zien in de serie en dan ziet iedereen Nadège actief aan het werk in hun nieuwe pension Code Rosé. Nadège krijgt dan de credits van de kijkers en iedereen vindt de familie Meiland weer zo lief en goed.”

Tags

CHATEAU MEILANDMARTIEN MEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck