Nóg een operatie! Jan Versteegh vertelt waarom hij in het ziekenhuis ligt

Jan Versteegh
Door: Lola van Leeuwen
31-10-2019

,,Iemand een fruitmandje over?” plaatste Jan Versteegh woensdagmiddag op zijn Instagram met een foto waar zijn fans enorm van schrokken. De presentator postte een foto waarin hij in een ziekenhuisbed ligt met een bakje met bloed naast zich en een enorm vermoeid gezicht. Versteegh geeft vandaag een update en plaatst nogmaals een niet betreft charmante foto…

Fans in paniek

,,Ik mag naar huis!” schrijft Jan Versteegh op zijn Instagram-account. En hij bedankt al zijn fans en volgers voor alle lieve berichtjes die presentator heeft ontvangen. Maar liefst al meer dan 1600 reacties op zijn schrikbarende foto die hij woensdagmiddag had geplaatst. ,,Iemand een fruitmandje over?” schreef hij daarbij. Ook BN’ers waren enorm geschrokken. ,,Lieverdje zijn je groene ballen gepakt? Beterschap!” plaatste Gordon. En Xander de Buisonje postte: ,,Holly fuck! Keelamandelen? Word maar snel beter! Kus”.

Twee operaties

Gisteren was het nog onduidelijk waarom de 33-jarige in het ziekenhuis was beland. Maar zojuist geeft Jan een update. Hij vertelt namelijk niet een maar zelfs twee operaties aan zijn keel te hebben gehad. ,,Na een operatie aan mijn keel gisteren had ik zo veel nabloedingen dat er meteen nog een operatie achteraan kwam om die weer te stoppen. Moest daarom wel blijven.” laat de zieke weten. Maar vandaag ook goed nieuws! Versteegh mag het ziekenhuis verlaten. ,,Nu lekker naar huis” schrijft hij bij zijn foto waarbij hij poseert in een rolstoel.

Meer DenD