Nog een pijnlijke breuk voor Dave Roelvink: ‘Dit gaat hem veel geld kosten’

Pijnlijke breuk voor Dave Roelvink
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dave Roelvink heeft naast zijn relatiebreuk te maken met nóg een breuk. Na zijn eerste afkickperiode zette hij samen met Najib Amhali een eigen kliniek op. Dat hij afgelopen najaar een terugval had, heeft grote consequenties. ,,Dave raakt nu ook zijn kliniek kwijt.”

Dave werd begin september opgenomen in een afkickkliniek nadat hij een terugval had met drugsgebruik. En het was niet de eerste keer dat hij in een afkickkliniek zat. Een paar jaar geleden vertrok de zoon van Dries Roelvink ook al naar een afkickkliniek en omdat de behandeling destijds zo goed hielp, zette hij samen met Najib Amhali een eigen kliniek op in Abcoude.

Grote consequenties

Hoewel Dave en Najib veel eigen geld in de oprichting investeerden, besturen ze de kliniek niet zelf. Daarvoor stelden ze ondernemer Titus Kramer aan. Omdat veel verslaafden na een behandeling terugvallen, werden er harde afspraken gemaakt. Zo heeft het grote consequenties als Dave en Najib weer naar verdovende middelen grijpen. ,,In de aandeelhoudersovereenkomst staat dat je er dan uit gaat”, vertelde Kramer eerder in het Parool. ,,Daar is wel discussie over geweest. Maar het is een goede motivatie om niet terug te vallen.”

Helaas gebeurde dit bij Dave wel en volgens weekblad Weekend kan hem dat zomaar veel geld gaan kosten. De kliniek maakte in het eerste jaar veel verlies en mocht het in de toekomst wel goed gaan met de kliniek, dan profiteert Dave daar niet meer van.

Relatiebreuk

Behoorlijk pijnlijk voor Dave, die net voor het nieuwe jaar zijn relatie met Jazzlyn, de moeder van zijn zoontje Dean, uit elkaar zag spatten. ,,Gelukkig is er geen ruzie en hebben we samen deze pijnlijke beslissing in goed overleg genomen. We gaan ervoor zorgen dat onze zoon er zo min mogelijk van gaat voelen en hebben goede afspraken gemaakt over de omgangsregeling”, schreef Dave op Instagram.

‘Vreemdgaan’

Maar volgens de juicekanalen speelt er meer. ,,We hebben vernomen dat de breuk grotendeels te maken heeft met de vreemdgaan-praktijken van Dave”, schreef Juicechannel op Instagram. ,,Echt sneu voor haar, maar weer zo typisch. Een DJ die tijdens zijn boekingen de een na de ander versierd.”

Tags

DAVE ROELVINK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck