Nog meer zorgen om Roy uit Over Mijn Lijk: ‘Huis vol gevaarlijke schimmels’

Roy heeft gevaarlijke schimmels in huis||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Roy uit Over Mijn Lijk heeft het al zwaar genoeg. Hij is een jonge vader van een prachtige zoon, maar door zijn kwaadaardige hersentumor is zijn tijd beperkt. Nu heeft Roy te maken met nog een zware last op zijn schouders: zijn badkamer zit vol met gevaarlijke schimmels die schadelijk zijn voor zijn gezondheid.

Roy wil zijn gezin een goed en veilig thuis geven, voor als hij er straks niet meer is. De badkamer moet noodzakelijk onder handen genomen worden en dat stond dan ook bovenaan op zijn lijst. Maar helaas heeft het gezin hier niet genoeg geld voor.

Vol met gevaarlijke schimmels

De badkamer van het gezin is één groot drama. De wasbak zit vol met barsten en staat elk moment op springen. Daarnaast zitten de plafonds en kit-naden vol met gevaarlijke schimmels, die zeer schadelijk zijn voor Roy’s gezondheid.

Omdat Roy ongeneeslijk ziek is, is hij extra vatbaar en is het belangrijk dat hij geen infecties oploopt. Maar door de gevaarlijke schimmels is de kans aanwezig dat hij dit wel oploopt.

Roy en Annick ontroerd

Helaas heeft het gezin van Roy niet het geld om de badkamer weer een veilige plek te maken. Daarom is er een crowdfunding opgezet, om geld in te zamelen voor Roy’s gezin. Met het geld zal een noodzakelijke ventilatie toegepast moeten worden waar een grondige verbouwing aan vast hangt, zo wordt er gemeld.

Annick Velthuis, de vrouw van Roy, laat weten ontroerd te zijn door de actie. ,,Roy en ik zijn nietsvermoedend ontzettend verrast! We zijn ontroerd door dit veel te gekke maar lieve gebaar”, schrijft ze in Instagram Stories. ,,Een wens van ons waar wij alleen maar over kunnen dromen.”

Tags

CROWDFUNDINGGEVAARLIJKOVER MIJN LIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck