Nog steeds verdriet voor prinses Margriet na overlijden zus

Margriet treurt om overleden zus
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prinses Margriet zegt haar zus Christina nog elke dag te missen. Christina overleed twee jaar geleden en Margriet heeft daar nog steeds veel verdriet van. ,,Ik mis haar heel erg.”

‘Ik mis haar erg’

De jongste zus van prinses Margriet, Christina, overleed in 2019 aan de gevolgen van botkanker. ,,Ik scheel vier jaar met haar. Ze had botkanker en is lang ziek geweest”, legt de prinses uit in tijdschrift Margriet, waar ze deze week gasthoofdredacteur van is.

En ook al scheelden de zussen vier jaar, ze hadden een goede band samen. ,,Ik mis haar erg, ze was zo’n lief en heerlijk mens. Ik kon enorm met haar lachen.”

Troost

Vanwege haar teruggetrokken bestaan was Christina een vrij ‘onbekende’ prinses. Na haar studie pedagogiek aan de Rijksuniversiteit Groningen vertrok ze uit Nederland om zich te richten op haar passie, muziek. Ze volgde een zangopleiding aan een conservatorium in Canada.

Gelukkig zijn haar cd’s altijd nog goed bewaard gebleven, zodat Margriet de stem van haar zus nog steeds kan horen. ,,We hebben haar muziek nog en dat geeft mij troost. Ik heb al haar cd’s en het is fijn dat ik altijd haar stem kan horen als ik dat wil.”

Tags

PRINSES MARGRIET

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck