Noordwijk fluistert: ‘Dit hotel gaan de Meilandjes opknappen’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De handjes van Martien, Erica en Maxime Meiland jeuken. Hoewel zowel. Martien en Erica als Maxime onlangs een huis hebben gekocht en daar druk mee bezig kunnen zijn, wordt er in Noordwijk gefluisterd dat het gezin een ander gebouw gaat opknappen.

Gemeente

In de gemeente Noordwijk staat het hotel Sonnevanck, een verpaupert hotel dat wel een likje verf kan gebruiken. Volgens Bekendeburen is er al jaren gedoe tussen de eigenaresse van het hotel en de gemeente, maar misschien kunnen de Meilandjes die vete nu wel tot een einde brengen. De gemeente ziet het namelijk wel zitten dat de beroemde familie het hotel onder handen neemt en uiteraard Noordwijk extra aandacht geeft in een tv-programma. Voordat die wens van de gemeente werkelijkheid wordt, moet de eigenaresse van het hotel hier uiteraard mee akkoord gaan en ook moeten er nog wat vergunningen worden geregeld.

Nieuw huis

Het huis dat de Meilandjes eerder dit jaar hebben gekocht kostte 2.7 miljoen euro en was eerder van de drummer van de band Kensington. De villa telt in totaal 20 kamers, waaronder vijf slaapkamers en maar liefst vier(!) badkamers. Genoeg ruimte dus om straks de kleinkinderen te laten logeren.

Tags

CLAIRE MEILANDERICA MEILANDHOTELMARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDMEILANDJESNOORDWIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck