Notaris van The Voice eist excuses van Maxim Hartman

Maxim Hartman
Door: Lies Jansen
23-02-2020

In de uitzending van RTL Boulevard afgelopen zaterdag maakte Maxim Hartman een opmerking die bij één specifieke kijker in het verkeerde keelgatschoot. In de uitzending eiste de notaris van The Voice Of Holland een excuus van Maxim.

‘Corrupte gasten’

Afgelopen vrijdag zei Anouk in de aflevering van The Voice Of Holland dat het wel doorgestoken kaart lijkt. Een opmerking die voor veel opschudding wist te zorgen. RTL probeerde zich te verweren met het argument dat er bij elke uitzending een notaris aanwezig is, die het stemproces van het programma controleert. Hierop reageerde Maxim in RTL Boulevard: ,,Dat zegt niets een notaris. Dat zijn ook corrupte gasten.”

‘Eis excuses’

Dit was een opmerking die de notaris van The Voice niet pikte. Tegen het eind van de aflevering vertelde de presentatrice van RTL Boulevard Vivienne van den Assem aan Maxim: ,,Er kwam iets binnen. Dit is geen grap, ik ben bloedserieus. De notaris van The Voice heeft namelijk gebeld tijdens de uitzending en die zegt dat hij niet zomaar wil horen van jou dat hij corrupt is en hij eist excuses.”

Waarop Maxim zich probeert te verdedigen met: ,,Ik zeg niet dat hij corrupt is, maar er bestaat ook corrupte notarissen. Kom nou. Zijn ook maar mensen.”
Of er dan nu bonje is tussen Maxim en de notaris? Waarschijnlijk niet. Maxim sluit af: ,,Deze man is fantastisch. Ik ken hem. Heel goudeerlijke knul, echt waar.”

Meer DenD